خانه / عمومی / نان محلی مازندرانی در فهرست آثار ملی

نان محلی مازندرانی در فهرست آثار ملی

نان‌های محلی دِلِه دَکِرده نون، کِچیله نون، پنجه کَش و شرینی گاتا شهرستان سوادکوه در فهرست آثار ملی قرار گرفت.

رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان سوادکوه با اشاره به جایگاه مهم انتقال فرهنگ و سبک زندگیِ اصیل از نسلی به نسل دیگر گفت: قرار گرفتن نان‌های محلی دِلِه دَکِرده نون (نان پیازی)، کِچیله نون (نان قندی) روستای دهمیان، نان شیرینی گاتا دهستان اوریم رودبار و نان محلی پنجه‌کَش این شهرستان در فهرست آثار ملی، نشان از داشته‌های بالنده و هویتی افتخار آفرین است.
محمد حمزه نژاد، همراهی مردمی در ثبت ملی و نقش غیرقابل انکار استفاده از توان آن‌ها برای آماده سازی آثار در حوزه میراث فرهنگی بسیار مهم دانست و افزود: تعدادی دیگری پرونده در باره ثبت طبیعی، تاریخی و معنوی در دستور کار قرار داشته که مراحل قانونی خود را می‌گذراند.
گفتنی است؛ از خانم سوری خادمی، اهل روستای دهمیان شهرستان سوادکوه که با پخت انواع نان‌های محلی و ارسال فیلم به اداره میراث فرهنگی این شهرستان، موجب نمایش و بازتاب مهارت پخت نان‌های محلی و قرار گرفتن آن در فهرست آثار ملی با نام شهرستان سوادکوه شد، تقدیر بعمل آمد.

درباره‌ی سردیبر شیرگاه خبر

حتما ببینید

احتمال افزایش وام ازدواج تا سقف ۲۰۰ میلیون تومان

سید احسان قاضی زاده هاشمی اظهار کرد: دولت در لایحه بودجه کماکان وام ازدواج را …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *