امروز چهارشنبه ۰۴ تیر ۱۴۰۴| ۰۰:۱۵:۱۶

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

شما اینجا هستید |

صفحه اصلی » کشاورزی » پیش‌بینی برداشت ۲۶۰۰ تن محصول جو در سوادکوه

ویدیوها

گالری تصاویر

خرداد ۲۰, ۱۴۰۴ تاریخ انتشار

عابدینویسنده

11874کد مطلب

23تعداد نمایش

بدون دیدگاهتعداد نظرات

پیش‌بینی برداشت ۲۶۰۰ تن محصول جو در سوادکوه

پیش‌بینی برداشت ۲۶۰۰ تن محصول جو در سوادکوه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شیرگاه خبر و به نقل از تسنیم، محمدعلی سلیمانی مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان، با اشاره به شروع فصل برداشت محصول جو در منطقه‌ اظهار داشت: سطح زیرکشت جو در سوادکوه حدود ۶۴۰ هکتار است و پیش‌بینی می‌شود در سال زراعی ۱۴۰۴، میزان تولید جو به حدود ۲۶۰۰ تن برسد. وی افزود: سوادکوه به عنوان یکی از مناطق مستعد کشت جو در استان مازندران شناخته می‌شود و این محصول نقش مهمی در تأمین خوراک دام...

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شیرگاه خبر و به نقل از تسنیم، محمدعلی سلیمانی مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان، با اشاره به شروع فصل برداشت محصول جو در منطقه‌ اظهار داشت: سطح زیرکشت جو در سوادکوه حدود ۶۴۰ هکتار است و پیش‌بینی می‌شود در سال زراعی ۱۴۰۴، میزان تولید جو به حدود ۲۶۰۰ تن برسد.

وی افزود: سوادکوه به عنوان یکی از مناطق مستعد کشت جو در استان مازندران شناخته می‌شود و این محصول نقش مهمی در تأمین خوراک دام ایفا می‌کند که به کاهش وابستگی دامداران به نهاده‌های دامی کمک شایانی می‌کند.

مدیر جهاد کشاورزی سوادکوه با اشاره به تأثیرات مخرب سیل سال گذشته گفت: متأسفانه حدود ۸۰هکتار از زمین‌های زیر کشت جو به دلیل وقوع سیل از چرخه تولید خارج شده‌اند که این موضوع باعث کاهش عملکرد کلی محصول نسبت به سال گذشته خواهد شد. با این حال، انتظار می‌رود با اقدامات ترمیمی و بهبود زیرساخت‌ها در سال آینده، این اراضی دوباره به چرخه تولید بازگردند.

سلیمانی در ادامه به راهکارهای افزایش بهره‌وری و ارتقاء سطح تولید اشاره کرد و تصریح نمود: استفاده از بذرهای سالم و گواهی شده، مبارزه هدفمند با علف‌های هرز، آفات و بیماری‌ها، به‌کارگیری روش‌های نوین کشاورزی و تجهیزات مدرن از جمله ردیف‌کار، به همراه مصرف بهینه کودهای تقویتی و ریزمغذی‌ها و محلول‌پاشی‌های تخصصی، از مهم‌ترین عوامل موثر در افزایش کیفیت و کمیت محصول جو محسوب می‌شوند.

وی تاکید کرد که با اجرای این راهکارها و حمایت‌های مستمر، تولید جو در سوادکوه می‌تواند در سال‌های آینده روند رو به رشدی داشته باشد و نقش مهمی در خودکفایی و تقویت امنیت غذایی منطقه ایفا کند.

انتهای پیام/

دسته بندی :

بدون دیدگاه

نظر شما در مورد این اثر چیست دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید .