امروز جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴| ۰۸:۰۸:۳۴

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

شما اینجا هستید |

صفحه اصلی » عمومی » میدان دشمن است بازی نکنید!

ویدیوها

گالری تصاویر

اسفند ۱۱, ۱۴۰۳ تاریخ انتشار

adminنویسنده

10519کد مطلب

38تعداد نمایش

بدون دیدگاهتعداد نظرات

میدان دشمن است بازی نکنید!

میدان دشمن است بازی نکنید!

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شیرگاه خبر و به نقل از بلاغ؛ حسین شریعتمداری/ ۱- پیش از این در یادداشتی به ماجرای ملاقات مرحوم شیخ بهائی با مرحوم مقدس اردبیلی اشاره کرده و آورده بودیم: «چند صد سال قبل- در دوران صفویه- با صلاحدید و تصمیم دانشمندان و عالمان دینی، مرحوم شیخ بهائی به نجف اشرف اعزام شد تا از مرحوم مقدس اردبیلی که عالمی بلندمرتبه و جلیل‌القدر و ساکن نجف اشرف بود برای حضور در ایران و تقویت حوزه‌های...

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی شیرگاه خبر و به نقل از بلاغ؛ حسین شریعتمداری/ ۱- پیش از این در یادداشتی به ماجرای ملاقات مرحوم شیخ بهائی با مرحوم مقدس اردبیلی اشاره کرده و آورده بودیم:

«چند صد سال قبل- در دوران صفویه- با صلاحدید و تصمیم دانشمندان و عالمان دینی، مرحوم شیخ بهائی به نجف اشرف اعزام شد تا از مرحوم مقدس اردبیلی که عالمی بلندمرتبه و جلیل‌القدر و ساکن نجف اشرف بود برای حضور در ایران و تقویت حوزه‌های علمیه دعوت کند.

شیخ بهائی که خود دانشمندی برجسته و بلندآوازه بود پس از رسیدن به نجف اشرف و زیارت مرقد مطهر حضرت امیر علیه‌السلام، بی‌درنگ به مجلس درس مقدس اردبیلی وارد شد. در اثنای درس، اشکالی به نظر شیخ رسید و به روال جاری حوزه‌های علمیه، ضمن طرح اشکال خویش، پاسخ مقدس را طلبید. مرحوم مقدس با ارائه دلایلی، اشکال شیخ را ناوارد دانسته و پاسخ داد. مرحوم شیخ بهائی، اشکال دیگری را مطرح کرد و این‌بار نیز پاسخ مستند و مستدلی شنید و در ادامه درس برای بار سوم، اشکال کرد ولی مرحوم مقدس اشکال اخیر را بی‌پاسخ گذاشت، چنان‌که گویی برای آن پاسخی ندارد. فردای آن روز – و یا چند ساعتی بعد از پایان مجلس درس- مرحوم مقدس اردبیلی اشکال سوم مرحوم شیخ بهائی را پاسخ داد.
شیخ پرسید؛ آیا حضرت استاد بعد از مطالعه بیشتر به این پاسخ مستدل رسیده‌اند؟ و مقدس گفت؛ پاسخ اشکال سوم شما را نیز به‌هنگام طرح آن می‌دانستم و در مقابل سؤال آمیخته به تعجب شیخ بهائی که چرا همان هنگام پاسخ ندادید؟! فرمود؛ این روزها، ایران با همت عالمان بزرگ دینی به کانون گسترش مکتب تشیع تبدیل شده و چشم و گوش جهان اسلام به آن سوی دوخته است و شما یکی از استوانه‌های شناخته‌شده این کانون هستید، و من به عنوان یک طلبه -‌تواضع و خلوص مقدس را ببینید- ترجیح دادم مراتب علمی شما در نگاه حاضران، برتر از این طلبه تلقی شود، زیرا بیم آن داشتم که با پاسخ سؤال سوم شما، این استوانه ترک بردارد و خدای نخواسته از این رهگذر به کانون عظیم تشیع ایران که در آینده نقش سرنوشت‌سازی در جهان اسلام خواهد داشت، آسیبی وارد شود.»

۲- حالا به دو نکته از بیانات رهبر معظم انقلاب توجه کنید:
اول: «بنده کاملاً اعتقاد دارم و اطّلاع دارم که لشکر سایبری دشمن منتظر سوءاستفاده است؛ گاهی اوقات آنها از زبان رقیب سیاسی شما به شما دشنام می‌دهند، برای اینکه شما را عصبانی کنند، یا به شخصیّت مورد احترام شما، یا یک شخصیّت موجّه دینی یا سیاسی اهانت می‌کنند، برای اینکه شما را برافروخته کنند، این هم هست. به این هم بایستی توجّه داشت؛ یعنی هر چه شما در فضای مجازی می‌بینید، اگر برخلاف نظر شما است، همیشه باور نکنید که این را آن کسی که رقیب سیاسی یا مخالف سیاسی شما است، گذاشته؛ نه، ممکن است دشمن مشترک هر دوی شما گذاشته باشد.» (۳۱ تیر ۱۴۰۳)

دوم: «برنامه‌ مخالفین هم -که ما تا حدودی اطّلاع داریم- به جان هم انداختن طرفدارها است؛ طرفدار این نامزد با طرفدار آن نامزد، این علیه او بد بگوید، او علیه این بد بگوید. و آنها از فضای مجازی دارند به این وسیله استفاده می‌کنند، یعنی در فضای مجازی از زبان یک نفری در این ستاد، علیه یک کسی در آن ستاد، و از زبان او علیه این به‌دروغ یک حرفی منتشر می‌کنند و این‌ها را به جان هم می‌اندازند، این برنامه است، توجّه داشته باشید. انگیزه‌های دشمنان برای اخلال و ایجاد اختلال، انگیزه‌های خیلی عمیقی است و دنبال این مسئله هستند.» (۶ خرداد ۱۴۰۰)

۳- نگارنده در حد و اندازه‌ای نیست که زبان به نصیحت بگشاید ولی به قول سعدی:
گاه باشد که مرد دانشمند، نتواند درست تدبیری
گاه افتد که کودکی نادان، به غلط بر هدف زند تیری
از این روی و با استناد به بیانات حضرت آقا که می‌دانیم برای همه دوستان حجت شرعی و کلام آخر است، خطاب به عزیزانی که این روزها، در قامت هواداران این یا آن کاندیدا، به ماجرای کهنه و تاریخ گذشته انتخابات ریاست جمهوری اخیر لباس نو پوشانده و گلایه‌های آن روزها را که در آن هنگام هم جای گلایه نبود، به این روزها کشانده‌اند، باید گفت که با کمال تاسف و بی‌آن که بدانید، در زمین دشمن بازی می‌کنید! خوب به صحنه نگاه کنید! دشمنان تابلودار نظام و برخی از پادوهای آنها را ببینید که چه کف و سوتی می‌زنند.
تعارف که نداریم! اگر بیانات حضرت آقا برایتان «فصل‌الخطاب» است که بی‌تردید چنین است، به این تقابل زیانبار ادامه ندهید.

۴- به این بخش از بیانات حضرت آقا نیز، آنجا که از اختلافات هواداران سخن می‌گویند، توجه کنید. می‌فرمایند: «‌گاهی اوقات طرفدارها یک تعارض‌هایی را به وجود می‌آورند که خود نامزدها از آن تعارض‌ها اصلاً خبر ندارند، یعنی گاهی اوقات در مواردی، به تعبیری کاسه داغ‌تر از آش به وجود می‌آید، من خواهش می‌کنم طرفداران محترم نامزدها مراقب این جهات باشند‌»‌.
توجه کنید، خطاب به شما می‌فرمایند «‌من خواهش می‌کنم…»…
و اما؛ سخنی با دو نامزد مورد نظر نیز در میان است، آنجا که حضرت آقا می‌فرمایند‌:‌«گاهی اوقات، خود نامزدها از آن تعارض‌ها اصلاً خبر ندارند‌»… با پوزش از آن بزرگواران باید گفت؛ حالا که باخبر شده‌اید، انتظار آن است که برای پیشگیری از ادامه این ماجرا، پیشقدم شوید.

دسته بندی :

بدون دیدگاه

نظر شما در مورد این اثر چیست دیدگاه خود را با ما به اشتراک بگذارید .