عمومی

لزوم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در اصناف

به گزارش شیرگاه خبر ، معاون شرکت غله و خدمات بازرگانی مازندران از اجرای طرح جدید توزیع آرد کارخانه‌ها به واحد‌های نانوایی از ۱۵ آذر در استان خبر داد و گفت: این طرح به منظور ساماندهی و یکنواخت کردن کیفیت آرد کارخانجات آرد سازی استان و ارائه آرد با کیفیت به خبازی‌ها، به هر واحد صنفی صرفاً از یک کارخانه، آرد تحویل شد.
کاظمی نژاد بر لزوم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی اصناف در پیشگیری از شیوع کرونا تاکید کرد و افزود: براین اساس گروهی متشکل از نماینده بهداشت، غله و نانوایان از نانوایی‌های سطح شهر آمل بازدید کردند.
او گفت: کارشناسان بهداشت و غله استان برای پیشگیری از شیوع کرونا هزار و ۲۵۰ واحد خبازی در شهرهای استان را بازدید کردندکه  تعدادی از واحد‌ها به دلیل رعایت نکردن شیوه‌های نامه‌های بهداشتی تعطیل شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا